Det är en kaos vecka uppe i himmlen

Den här veckan är i kaos, rört upp mycket känslor och det kommer att bli mer tuffa tag. Fullmåne och allt

Fullmånen träder i kraft i tvillingarnas tecken, det har med det tredje huset i Zodiakens och representerar  allt som har att göra med, så som syskon, grannar, busslinjer ,tåg , bil media bolag, undervisning mm. Detta styrs i detta hus. Det blir lite soppa av allt det här på himlen. Saturnus och solen befinner sig opposition  till månen en aning stress, och samtidigt Saturnus  och Merkurius Tvillingarnas styrare.. Rädsla och hjärnspöken kan skapa paranoia.

Aspekterna kring fullmånen tyder också på att det är dax att summera tidigare beslut, kanske känna en skuld över att ha försatt oss i en situation som kan ge oss rädsla.

Nycklen till att  flyta ovanpå dessa energier är att tänka possitivt som möjligt. Solen är en varm planet och Saturnus kall. Solen associeras ofta med vårt självförtroende och Saturnus bistra humör så kan självförtroendet få sig en regäl dipp. Undvik just nu att ta nya kontakter..       Det är en ansträngd vecka på vår stjärnhimmel så må gott och tänk positivt…Kärlek o ljus Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s