Fullmåne och sommar solstånd= hur går det i hopa!

Fullmåne den 21 juni, då kan du känna hur kraftfull energin av fullmånen att röra upp en massa känslor och energier inom dig.
Om du är känslig så kan du känna att det är svårt att sova eller att du faller i djupare sömn.
Fullmånar handlar det om rengöring och släpp alla gamla energier.
Buddah av medkänsla är att bjuda in dig att släppa bördan av ovilja från ditt hjärta så du kan känna dig mer fridfull. Du kan meditera och be änglarna att hjälpa dig att förlåta dig själv och andra,änglar hjälper dig att släppa smärta och ersätter det med kärlek o medkänsla.
Om du märker intensiteten i energin dessa dagar som gör dig irriterad= sjung om kärlek eller tänk röda små hjärtan…då får vi kärlek tillbaka!

Sommar solståndet är i morgon…samma dag som Solen träder in i Kräftans tecken. Känslornas tecken,familjens tecken samt vattnets tecken,som vår omvårdande förmågas tecken.
Med Venus redan på plats är vi redan inställda till kärlek o omtanke, det blir mer av den varan!!! det tycker vi om….
Hemmet, relationerna och det vi bär på i form av känslomässiga minnen och rötter kommer att hamna i fokus vecka 26 som den snacksalige Merkurius ansluter sig till Venus och solen, men då får vi mer av den varan.
Försett att ett Lejon eller du har Lejonasacenten kan nämligen detta möte innebära stora pengar både inkomst till huset och arbets huset aktiveras. Vi övriga är det bra att rena ekonomin.
Pluto älskar att riva ner allt och bygga upp allt i gen, eller varför inte sälja av saker som inte andvänds mer som kan förvandlas till ett pluss i semester kassan…..spännande eller hur!!

På sista tiden har jag gått på moln jag har haft otroligt mycket seanser vilket jag tycker är så kul, och rensa ut oönskade andar som ej har gått över…det blir en härlig o spännande sommar.
Kärlek o ljus till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s