Vägledning för dig i eller i närheten av Eslöv, Höör, Landskrona eller Lund

Välkommen till Anna Medium i Skåne! Jag heter Anna och jag arbetar som ett medium i Skåne, och finns för dig i orter som Eslöv, Höör, Landskrona och Lund med omnejd. Som medium kan jag hjälpa dig med en rad olika saker, exempelvis vägledning. Är du nyfiken på fler av de tjänster som jag erbjuder? I så fall är det bara att fortsätta läsa.

* Husrensning

* Seanser

* Djurkommunikation

* Vägledning

Detta är exempel på sådan som jag jobbar med och kan hjälpa dig med, men jag kan också finnas till för dig som är intresserad av readings, kanalisering, psykometri, tarotläggning, änglabudskap och healing. Om du som finns i bland annat Eslöv, Höör, Landskrona eller Lund med omnejd känner dig intresserad av någonting av det som jag erbjuder är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Jag tycker att det är viktigt att alla som vänder sig till mig  för att få hjälp inom exempelvis healing eller vägledning ska känna att de får just den hjälp som de är i behov av att få. Därför lyssnar jag mycket till kunden i fråga för att se om den hjälpen de fått är tillräcklig för deras behov, annars fortsätter jag och hjälpa till tills behovet är uppfyllt.

Kontakta mig gärna för mer information eller om du undrar över något som har med mig, mitt företag eller de tjänster inom bland annat vägledning och healing som jag erbjuder. Jag hoppas att du i bland annat Eslöv, Höör, Landskrona, Lund eller övriga Skåne ska känna att jag är det medium som du vill besöka i första hand.

Telefonnr: 076-1114636
Mejl: tottetrollet@gmail.com

62 reaktioner till “Vägledning för dig i eller i närheten av Eslöv, Höör, Landskrona eller Lund

  1. Tack Anna för 4 intressanta timmar där det visade sig att allt som du pratade om stämde. Vi mår mycket bättre, katterna har blivit lugna och fina. Tack för jättebra utfört arbete! Hälsningar Anna och Bosse.

    Gilla

  2. Hej! Vad kostar en husrensning i södra Skåne (Tomelilla). Min sambo har både sett och blivit ”dragen” i och även sonen. Och börjar bli rent för mycket senaste tiden då sambon snart vill flytta

    Gilla

  3. Tack kära Anna för den senaste läsningen från början till slut. Varje gång man lagt på luren är man så uppfylld av känslan att även jag har en massa möjligheter. Mäktigt!!!! Stort tack för vägledningen men framför allt för att du alltid får mig att känna mig så stark som person efter ett möte.

    Gilla

  4. Hej,
    Vi behöver lite hjälp i vårt hem o I vår familj. Vad kostar ett hembesök till Landskrona och ungefär hur länge stannar du. Tänker om vi vill prata lite mer om annat än den aktivitet som faktiskt finns i hemmet!
    Vänligen
    Mia

    Gilla

  5. Hej Anna! Jag orkar snart inte mer. Behöver verkligen hjälp för att få det lugnt i vårt hem. Barnen vill inte vara hemma mer o jag blir ständigt väckt på nätterna. Även dagarna är det aktiviteter. Har ingen ork för jobb, beskydd av barnen, så mår fruktansvärt dåligt utöver detta. Har försökt med hjälp men ingen har lyckats. Mvh Åsa

    Gilla

  6. Hej Anna! Jag bor långt från Skåne (Östergötland) och undrar om du kan rensa hus på distans? Eller om du vet någon som bor i mina trakter?
    Mvh/ Pernilla

    Gilla

  7. Hej jag behöver lite råd givning💔i 6 år har jag försökt få fler barn med min älskade make vi har 2 fick nyss missfal i oktober och känner hur sorgen äter upp mej längtar tar i hjäl mej och längtan sliter mej i bittar 6 år försökt låsas som jag inte vill ha fler … prata inte med någon, räknar allt från minna barns beby saker men nu känns de som de inte går ….. snälla hjälp mej 💔behöver hitta ork och vetta de kommer eller vad som gör göra💔lärkarna hittar inga fel på oss privat ivf och insiminering försök snällas finns de något du kan göra

    Gilla

  8. Har en dotter som är 42 år. Behöver råd om bostad, jobb och övervikt trots hon inte äter mycket . Kärlek också ett viktigt ämne. Vad kostar det? Hon är min dotter.

    Gilla

  9. Hej! Jag och min dotter skulle vilja träffa dig. Vi har några frågor vardera. Min dotter vill även att du kommunicerar med hennes katter hemma hos henne .

    Gilla

  10. Hej Anna! Hur går man tillväga för att träffa dig? Vi är två väninnor som skulle vilja få kontakt med våra avlidna föräldrar.

    Gilla

  11. Hejsan jag har en liten fråga till dig är så att jag fick avliva mim bästa vän nu i fredags så allt känns så tomt och ensamhet så såg jag på din sida att du kunde komplicera med djur är det med fysiska djur så att säga eller d går lika bra med ett fotto och min fysiska energi?
    Tänkte ta chansen och se om d kanske kunde hjälpa lite i början så här i en djup deprison.
    Och vad tar du för ett möte?

    Mvh Emilia

    Gilla

Lämna en kommentar