Om mig

Anna heter jag och kommer från Skåne. Som medium arbetar jag med själavård och healing. Jag hjälper levande själar som finns på denna sidan och de själar som gått över.

Har alltid varit mycket mottaglig för den andliga biten, men ofta fått höra att det var trams och att jag skulle vara tyst. Jag är nog inte ensam om att ha hört på sådana förmaningar.

Jag ser oerhört seriöst på mitt mediumskap och inser att människor som besöker mig mår dåligt och kan befinna sig i en sårbar period.

Jag förstår vikten av att hantera mina medmänniskor med respekt, empati och vördnad. Samtal är viktiga och tystnadsplikten är för mig helig.

Kärlek och ljus
Anna

20 reaktioner till “Om mig

  1. Hej
    Jag ville bara fråga om du bott i Trelleborg och/eller Simrishamn och hållt kurser i Tarot (runt 2000). Eller något annat menium?
    Hittade papper från en kurs efter min mormor gick bort, men står ingenstans vem som höll kursen, så nu frågar jag runt.
    // Hjärtliga hälsningar Sagaliten

    Gilla

  2. Hej jag har ett hus som måste rensas orkar knappt med dom som e där längre o dom kryper närmre o närmre hela tiden… vet där en man och ett barn mannen e värst… önskar få hjälp

    Gilla

  3. Flyttade till vårt hus för två år sedan, hänt massa skit på ren svenska. Det finns någon/något hemma. Behöver verkligen hjälp! Saker flyttas, dörrar smälls igen, steg hörs över hela huset.
    Har två katter och två hundar, katterna har reagerat, men inte hundarna
    Det börjar bli jobbigt, då man ofta blir väckt på natten för att det smälls i dörrar.
    Nycklar och små saker försvinner och hittas, definitivt INTE där man la dem.
    KAn du hjälpa mig? Börjar bli frustrerad..

    Camilla

    Gilla

  4. Hejsan
    Vi flyttade in i ett radhus i september. Jag tror där är något som stör mig 2 åriga din på nätterna. Vad tar du för en rensning? Mvh Niclas

    Gilla

Lämna en kommentar